dinsdag 15 januari 2013

Bijzonder nieuw project: Kinderkamer styling voor Zoë

Voordat ik begin te vertellen wat mijn project op dit moment is, moet ik even terug in de tijd....

In 2012 jaar kwam ik ze tegen op Twitter. Je kon er ook niet omheen, want dagelijks kwamen er berichten van ze voorbij.. je moest wel kijken wie, wat en hoe..
En dus deed ik dat. Ik bekeek het profiel en de website van De mannen voor KiKa...
http://mannenvoorkika.nl/

Zes vrienden die het plan hadden opgevat om een grote inzamelingsactie te houden met de opbrengst voor KiKa. In het 2e weekend van juni 2012 werd op een park van Landal Greenparks zelfs een heel weekend gehouden. Er was van alles te doen; braderie met verkoop van spullen waarvan de opbrengst natuurlijk in de grote KiKa pot ging. Optredens van bekende en minder bekende mensen, Schminken voor kinderen, maar ook een veiling.
De mannen hebben stad en land wakker geschud om items beschikbaar te krijgen voor de veiling. Op een officiele veilingsite heeft de veiling veel geld voor KiKa opgeleverd. Kon ook niet anders met items als gesigneerde T-shirts tot gesigneerde cd's van BN'ers. En van kinderspelletjes tot aan een complete styling voor een kinderkamer..

Deze laatste hebben wij ingezet!
Wij hebben een kinderkamer styling ter waarde van €500 beschikbaar gesteld en die is door de papa van Zoë gekocht.
Zoë heeft Down Syndroom en ontwikkelt zich langzamer dan de kinderen om zich heen.
En aangezien het tijd is om haar kamer eens goed onder handen te nemen, bedacht haar vader dat hulptroepen welkom zouden zijn en de restyling een geweldige oplossing!
Het is hem gelukt om dit item uit de veiling te bemachtigen.

We zijn met ons team op bezoek geweest en hebben uitvoerig gesproken over de wensen. Heeft Zoë beperkingen, wat vindt ze leuk en wat helemaal niet. Haar vader hoefde niets te zeggen. Ze had het zelf al helemaal bedacht. De kleuren Paars, Geel, Rood en Groen bij elkaar en ábsoluut géén roze!!!
Ze heeft iets met muziek en ze wil later een ster worden!

Zoë ♥ music
De voorbereidingen zijn in volle gang want einde van deze
maand is het zover...
op zaterdag 26 januari 2013 zal de kamer van Zoë klaar zijn en wij kunnen niet wachten om te zien hoe zij en haar vader erop reageren!

We houden jullie op de hoogte!!


Geen opmerkingen: