zondag 20 januari 2013

Wij bekennen kleur!



Niet mee met de massa! Vanaf de eerste dag hebben wij gezegd dat we niet kijken naar de modetrends, maar luisteren naar wat onze klant graag wil. Ook als we het nog niet hebben gemaakt, dan gaan we op zoek naar mogelijkheden om het wél te realiseren.
Kleur, kleur, kleur! We gaan in elk geval volop voor kleur dit voorjaar!
Alles kan en alles mag. Leef je uit en denk verder dan standaard en het huidige aanbod!
Daar hoef je niet aan vast te zitten. Jij weet toch zelf heel goed wat je mooi vind.
Out of the box is hipper dan ooit. Dúrf ook zo te denken en te doen..
Hoe je tot de mooiste creaties komt is niet zo moeilijk.. iedereen kan het.
Knip plaatjes en details uit bladen en folders, leg ze op tafel en combineer. Let maar eens op hoeveel inspriratie je daarvan krijgt en daar rollen vast nóg meer ideeen uit.
 
SLEEPIEZ Original® introduceert in de komende weken in eerste instantie een mooie eigen collectie met heel veel kleur en leuke details. Deze collectie geeft aan wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn en brengt je hopelijk zelf op nieuwe ideeen!
 
In ons atelier vewerken wij dagelijks aanvragen die ontstaan zijn met een dekbedovertrek uit onze collectie en of we dan net dat ene stofje of knoopje kunnen vervangen door een ander stofje of dessin of sluiting. Ja hoor, dat kan!
 
In mijn vorige blog sprak ik over samenwerkingen. In de komende weken introduceren we naast onze eigen collectie, verrassende nieuwe ontwerpen dekbedovertrekken en accessoires doordat twee creatieve partijen de handen in één slaan.
 
Eén ding is zeker; SLEEPIEZ Original® maakt de slaapkamer dit voorjaar nóg leuker!




http://www.sleepiez.nl

 
 

Geen opmerkingen: