zaterdag 19 januari 2013

Wij zijn een beetje jarig!

Logische stap
In de privésector op de particulier markt waren we vóór SLEEPIEZ al volop bezig met het maken van bedlinnen op maat.
Want waarom zou je tevreden zijn met dat wat in de winkel ligt, als je voor een betaalbare prijs ook bedlinnen kunt laten maken zoals jij dat wilt!

Het 4stijlen dekbedovertrek werd al wel gemaakt, maar destijds draaiden we de bovenstroken nog niet om. We maakten al wel de bovenstroken in de voorkant en de achterkant. We hebben daar extra lengte aan toegevoegd en voilá.... het 4stijlen dekbedovertrek was geboren.
Het ging als een lopend vuurtje en de vragen voor op maat gemaakte dekbedovertrekken kwamen via-via bij ons binnen. Het was een logische stap om hiermee verder te gaan :-)

Een beetje jarig!
Toen we in januari 2012 de merkregistratie voor SLEEPIEZ Original® aangevraagd hadden, konden we niet we niet vermoeden dat het zo'n vaart zou lopen.
Natuurlijk hebben we goed onderzocht of onze ideeen bestaansrecht zouden hebben, maar dat er zo enthousiast op gereageerd zou worden..!

Tot en met juni zijn er nog veel voorbereidingen geweest, maar vanaf de zomer zijn wij ook, zoals al bekend is, te koop in de stenen winkel.
We zijn nu 7 maanden echt actief aan de slag met het 4stijlen dekbedovertrek en we verwerken wekelijks heel veel verschillende dekbedovertrekken en bijbehorende accessoires.
  • Nabestellingen van de stenen winkels
  • Persoonlijke dekbedovertrekken voor mensen die ons per mail of telefoon benaderen met hun wensen.
  • Bestellingen via de webwinkel

Wat gaan we doen in 2013?
Campers - caravans - boten.
Sinds het dekbedovertrek met de bekende Volkswagen T1 bus gelanceerd is via de speciaal ontworpen bedlinnencollectie bij Kiwi Kids in Noordwijkerhout, komt ook de wereld van de campers met aanvragen.
We vervaardigen nu exclusief met CustomCamp als dealer, molton en hoeslakens op maat voor campers, caravans en boten. Met het kampeerseizoen weer voor de boeg, verwachten we dat de aanvragen zullen aantrekken.

Webshop.
SLEEPIEZ dekbedovertrekken blijven het centrale middelpunt. De webshop zal regelmatig voorzien worden van nieuwe modellen dekbedovertrekken om het spannend en bijzonder te houden.
Wij willen niet dat heel Nederland onder hetzelfde dekbedovertrek slaapt en produceren maximaal 50 tot 75 stuks van één type dekbedovertrek uit onze eigen collectie.

Samenwerken.
De gesprekken en voorbereidingen zijn in volle gang voor nieuwe samenwerkingen van geinteresseerden voor het 4stijlen dekbedovertrek. Zodra het definitief is, zullen we dit bekend maken!

Kinderkamerstyling
Mijn droom was altijd om interieurstyling te gaan oppakken, maar niet zomaar eventjes.
Dit jaar begint goed, want meteen in januari en in februari hebben we mooie stylingprojecten in onze agenda staan.
Met de minimorfose™ hebben we een mooi pakket voor elk budget. De huidige economische tijd zorgt ervoor dat onze huizen niet verkocht worden, we kunnen minder op vakantie, maar we willen wel een fijn interieur toch?!


Kijk op http://www.sleepiez.nl en laat je verrassen over de mogelijkheden.
Staat jouw persoonlijke smaak er (nog) niet tussen, dan neem je gewoon contact met ons op.

Wij zorgen dat je lekker kunt dromen door je wensen realiteit te maken!



 











Geen opmerkingen: